27. května 2015

Hledá se soused!

Není tomu tak dávno, co jsem hledala nějakého milého souseda do vedlejšího obchůdku, nakonec se našly holky se salónem krásy Probuď labuť a naše ulice se rozrostla o další krásný prostor...

A je to tu zase, tentokrát naproti, ve Školské ulici č. 14 se uvolnil krásný malý obchod s velkou výlohou, 35m2, nájemné je 18 000Kč + 2 500Kč zálohy na služby. Obchod má vlastní WC i kuchyňku.




Kdybyste jste zrovna nějaký prostor hledali nebo věděli o někom, kdo hledá, neváhejte, určitě moc dlouho volný nebude... 


Školská se totiž pomalu ale jistě stává velmi zajímavou lokací, no posuďte samy, co všechno tu kromě mojí Zahrady najdete:
Hračkotéku, čajový obchod Amana, Café TherapyGalerii LeicaStarbazarBasmatee, Rámařství Milada a taky pobočku Městské knihovny a Jazykovou školu hl.m. Prahy.

Doslova za rohem jsou pak ještě další místa, které stojí za návštěvu a přitahují pozornost, třeba Divadlo v Řeznické, české hračkářství Hugo chodí bosCafé Kolíbka, Thomas´s Barber Shopjaponská restaurace MiyabiBylinářství pana Kindla nebo restaurace Příčný Řez a Jiná krajina.

Byla bych strašně ráda, kdyby se i ve Školské 14 usídlil nějaký zajímavý obchod a doplnil tak naší ulici! Tak kdyby náhodou, ráda poskytnu číslo na majitele!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentáře!